امروز : پنج شنبه ، 6 اردیبهشت 1403        ساعت :

ورود به سیستم جوابدهی آنلاین



نام کاربری :

رمز ورود :

راهنمای جوابدهی    
ثبت نام آزمایشگاه ها
ثبـــت نام پزشکـــــان
 
       
       

راهنمای ناشتایی

  طی ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش نبايد غذا بخوريد.

شب قبل از آزمايش، يک وعده غذايی سبک مجاز میباشد. هرگونه وعده غذايی سنگين و پرکالری( پرکربوهیدارت و پرچرب) بر نتايج آزمايشات تاثير منفی میگذارد.

طی ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش نبايد چای، قهوه وآب ميوه بنوشيد. نوشيدن آب بدون اشکال است.(مگر آنکه محدوديت در مصرف آب توسط پزشک معالج تجویز شده باشد)

طی ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش نبايد آدامس بجويد و از شکالت های مختلف، مينيت(ترکيبات نعناع دار)، شربتهای سينه يا قرصهای نرم کننده گلو استفاده نماييد.

طی ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش اجازه داريد دندانهايتان را مسواک بزنيد.

طی ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش بايد داروهايی که پزشک اجازه قطع مصرف آنها را نداده، مصرف نماييد.(با دستور پزشک، دارو مصرف شود)
طي ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش نبايد سيگار بکشيد.

طي ۱۰ الی ۱۲ ساعت قبل از آزمايش نبايد فعاليت شديد بدني، تمرين و ورزش نماييد. اين موارد بدليل تحريک سيستم گوارش، سیستم فیزیولوژی و عضلانی منجر به تغيير در نتايج آزمايشات ميگردد.

آزمايشهاي چربی خون و تری گليسيريد(يکي از چربیهای خون)حداقل نياز به ۱۲ ساعت ناشتائی دارد.

برای انجام آزمايش نيتروژن اوره خون ۸ ساعت ناشتايی کافی است. به عالاوه بيمار بايد حداقل در طی ۳-۲ روز پيش از انجام آزمايش از مصرف غذاهاي حاوي گوشت زياد خودداري نمايد.

هر چند انجام آزمايش هورمونهای تيروئيد نياز به رعايت محدوديت مصرف غذا و مايعات ندارد اما به علت اثری که افزايش چربی خون بر نتايج آزمايشات تيروئيد دارد، حداقل ۳ ساعت قبل از آزمايش غذا ميل نفرمائيد. در صورت مصرف دارو حتمًا با پزشک مربوطه در صورت قطع و يا ادامه مصرف آنها گفتگو نمائيد و در صورت مصرف دارو آزمايشگاه را مطلع کنيد.

اگر سابقه بیماری مانند قند و چربی و کلیه و کبد و ... و یا سایر بیماری ها را دارید و یا از داروی خاصی استفاده می کنید لطفا هنگام مراجعه به آزمایشگاه اطلاع دهید.


آخرین اخبار

تست سنجش ایمنی بعد از واکسن ١٤٠٠/٧/١٢
[ ادامه ]
 
پاسخگویی انلاین ١٤٠٠/٥/٢٦
[ ادامه ]
 
نمونه گیری در منزل ١٤٠٠/٥/٦
[ ادامه ]
 
پیام های بهداشتی

چند توصیه برای مراقبت از سلامتی در فصل بهار

 

بهار زمان خوبی برای تجدید نظر در رژیم غذایی، فعالیت بدنی، روال خواب و بسیاری موارد دیگر است.

 به نقل از نشریه پزشکی Everyday Health، این فصل از سال زمانی برای بررسی عادت‌هایی است که ممکن است شما را از آن چیزی که می‌خواهید باشید، بازدارند و انگیزه‌ای است برای ایجاد عادت‌های جدیدی که به شما کمک می‌کنند نسخه بهتری از خودتان شوید.

اگر می‌خواهید در این بهار کمی بیشتر به سلامت و تندرستی خود توجه کنید اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید، توصیه های زیر را فراموش نکنید:

* میوه‌ها و سبزیجات تازه و مناسب فصل بخورید.

بهار و تابستان زمان بسیار خوبی برای گنجاندن میوه‌ها و سبزیجات تازه و فصلی در رژیم غذایی است. محصولات آب‌وهوای گرم‌تر مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای، کدو سبز و انواع توت‌ها همگی مملو از ریزمغذی‌هایی هستند که بدن به آنها نیاز دارد.

* آب کافی مصرف کنید.

وقتی هوا گرم‌تر است، بدن شما می‌تواند رطوبت بیشتری را از طریق تعریق از دست بدهد حتی اگر احساس نکنید که عرق می‌کنید. کم‌آبی بدن در صورت شدید شدن می‌تواند خطرات جدی برای سلامتی به‌همراه داشته باشد. کم‌آبی می‌تواند باعث خستگی، کاهش انرژی و سردرد شود. یکی از مزایای نوشیدن آب کافی این است که ممکن است به شما در جلوگیری از پرخوری کمک کند. نوشیدن یک لیوان آب قبل از غذا گاهی اوقات به فرونشاندن برخی از نشانه‌های گرسنگی کمک می‌کند.

* بیرون بروید و حرکت کنید.

ما از نظر ژنتیکی برای لذت‌ بردن از فضای باز طراحی شده‌ایم. این کار تمام حواس را درگیر می‌کند و تاثیر زیادی بر خلق‌وخو و عزت نفس دارد. بیرون‌ رفتن می‌تواند سطح ویتامین D را به لطف نور خورشید افزایش دهد. قرار گرفتن در معرض نور همچنین به ترشح سروتونین در بدن کمک می‌کند که می‌تواند خلق‌وخو را بهتر کند.

* از پوست و چشم‌ها محافظت کنید.

فراموش نکنید که قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید می‌تواند به چشم و پوست شما آسیب برساند. به‌ همین‌ دلیل استفاده از محافظ مناسب در برابر آفتاب که شامل استفاده از عینک آفتابی، لباس محافظ و کرم ضد آفتاب است، مهم است. کرم ضد آفتاب باید هرچند ساعت یکبار تجدید شود؛ به‌خصوص اگر عرق یا شنا می‌کنید. متخصصان استفاده از ضد آفتابی با طیف گسترده SPF۳۰ تا SPF۵۰ را توصیه می‌کنند.

* مراقب برنامه خواب خود باشید.

یکی از عادت‌های بدی که برای تنظیم ساعات خواب باید کنار بگذارید، گذراندن زمان زیادی در مقابل کامپیوتر، تلفن یا لپ‌تاپ درست قبل از خواب است. راه‌های دیگر برای مرتب‌ کردن روال قبل از خواب عبارتند از ورزش‌ نکردن یا خوردن وعده‌های غذایی زیاد در عرض دو ساعت قبل از خواب، اجتناب از مصرف الکل و اجتناب از کافئین در بعدازظهر. هر روز در ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید.

* مراقب آلرژن‌ها (هم در داخل و هم در خارج خانه) باشید.

در داخل خانه فرش‌ها و گرد و غبار را هر روز از آلرژن‌ها پاک کنید. اگر در خارج از خانه علائم آلرژی را تجربه می‌کنید، پس از گذراندن وقت در خارج از خانه، با استفاده از محلول نمک بینی، مواد حساسیت‌زا را از مجرای بینی خود خارج کنید.

 
جستجو بر اساس نام آزمایش


جستجوی آزمایشات




01344221577
-01344234298